vendredi 3 février 2012

Fessebook


                                                      Sursa foto: http://fessebook.wordpress.com/
                                               

              Mai grăitor de-atât nu cred că putea cineva să-mi exprime părerea despre Face-de-bouc, Fesse-de-bouc sau, pentru "purişti", Faţă-de-buci. Enjoy !

9 commentaires:

WomanWithW a dit…

:)))de ce o capra?:)

Vocea-de-departe a dit…

@ WWW - Nu o capră, un ţap. În franceză, ţap se spune "bouc". E un joc de cuvinte Facebook- Fesse-de-bouc sau Face-de-bouc , adică "fese de ţap" sau "faţă de ţap". În cazul ăsta, fese. Şi o trimitere la spanking, cu tuşa sexuală ştiută din engleză. Pentru mine e bun oricare, I dislike Facebook. :))

Radu a dit…

Nu sunt departe de parerea ta . Mai cu seama ca am avut o experienta foarte urata in legatura cu fetele de buci ale tapului asta ispasitor !
:)))) De fapt cel ce a ispasit fara sa fi avut nici o vina , am fost eu ! Nuta stie despre ce vorbesc . Ea a pus o vorba buna pentru mine . Altfel eram compromis iremediabil !

WomanWithW a dit…

Nu erai compromis:) Eram gata insa sa scriu cu litere mari pe peretele meu ca esti cel mai respectuos om pe care l-am intalnit vreodata:)
Si imi pare rau ca nu am facut-o.

Da' cand te mai atinge vreun virus....:)

WomanWithW a dit…

ha ! VDD, buna chestia cu tapul:))

Radu a dit…

Iti multumesc mult , WWW !
Poate nu esti departe de adevar ! Cateodata ma apuca asaa...un fel de revolta interioara . O fi bine ? O fi rau ?

Vocea-de-departe a dit…

Well, hi, sorry to interrupt your picnic... Sunt o sentimentală şi eu, dar aici mă bag ca-n bancu' ăla britanic în care doi british îşi spun câte o replică la un interval de câte o oră, iar după 2 ore apare şi al treilea şi zice: "domnilor, cearta dvs. mă indispune".
Deci, doamnă şi domnule, cum nu cunosc motivul "fesbucian" al discuţiei dvs., vă rog să-mi permiteţi să vă dzic că mă străduiesc să-l deduc, dar am o bănuială-n organism că nu mă priveşte.
Radu, revolta e bună când dă ceva constructiv. Când distruge, pe tine sau pe alţii, ducă-se... Atâta am avut de dzis şi-am dzis. :)

Vocea-de-departe a dit…

@ WWW şi Radu: Ştiu că nu vă certaţi, dimpotrivă, dar repet, mi-s o simţitoare, carevasăzică, şi nu voi să mă las prea tare implicată în niciun fel de poveste. Dacă e duioasă, mor de inimă, şi nu e bine, dacă e revoltătoare, scot satâru' verbal justiţiar să atac eroul negativ şi iar nu e bine... :)

Liviu Vacariu a dit…

Jocul meu preferat de cuvinte este Fakebook pentru ca sintetizeaza perfect imaginea pe care ne-o cream intr-o retea sociala virtuala. Respect regulile jocului si folosesc Fakebook pentru a ma amuza si pentru a-mi crea o imagine ipocrita care sa stirneasca mirarea si mai ales amuzamentul celorlalti "prieteni".