vendredi 3 janvier 2014

2014

Au trecut acum. Şi Crăciunul, şi revelionul şi febra agitaţiei de sărbători. Încă mai persistă pe ici şi pe colo până spre 6 ianuarie ultimele decoraţii şi bradul de Crăciun încă n-a fost desfăcut. Încă mai păstrează ceva din sclipitoarea aură a sărbătorilor, din magia acestei perioade speciale, în care totul devine mai nou, mai strălucitor şi mai atrăgător. Nu numai obiectele, ci şi noi, cei de ieri şi de azi, părem alţii, ne facem liste cu propuneri pentru noul an, ne primenim ca pentru început şi ne urnim greu la serviciu. E o atmosferă stranie, pe jumătate bucuria unui alt început, pe jumătate regretul pentru că sărbătorile au trecut, cu fastul şi bucuriile lor. Ne reîncepem rutina zilnică, ne revedem în oglindă, la fel şi totuşi puţin schimbaţi. Începe ceva nou. Începem ceva nou. Să facem curăţenie aşadar, să aruncăm cetina şi praful şi să începem un nou an cu bucurie în suflet şi dorinţă de aventură. La mulţi ani, 2014 !
Anul Nou în Place de la Concorde

7 commentaires:

bubumaia a dit…

Știi, mă chinui să ma las cuprins de zicerea aia cum că suntem cum alegem noi să fim.
Nu-mi iese decât arareori.
Zilele astea pe care le evoci sunt dintre cele pe care le ador (da' cui nu-i plac?!) și chiar reușesc să scot deasupra mici comori, culori pastel și gânduri bune.
Îți doresc, dragă Voce, să râzi mult și sănătos, să-ți fie senin și să nu uiți să visezi frumos.

Laurentiu a dit…


Nici nu imi vine sa incep de luni, dar...
La Multi Ani!!! bucurie in suflet sa ai, prin 2014.

Dana a dit…

La multi ani! Sa ai un an bun,cu sanatate si bucurie xxx

Dan a dit…

La Mulți Ani!
E un nou început, de fiecare dată. Pentru tot și toate. Important e să nu ne pierdem speranța - de mai bine, mai frumos, mai sensibil, mai voios - mai cum vrem noi. Cred și eu, ca mulți alții, că putem, dacă nu să ne alegem calea, măcar să-i dăm, din când în când, direcția cea bună. :)
Pace-n suflet îți doresc. Și-un 2014 fără pereche!

Radu a dit…

La mulţi ani , VDD !
Să ai parte de marea bucurie din Place de la Concorde,cea stârnită de despărţirea de cel vechi şi intrarea în cel nou nouţ, imaculat, nevinovat, încă neatins de răutăţile lumii.Să reuşeşti să-l păstrezi aşa, până ce s-o săvârşi la rându-i! Iar concordia să fie la ea acasă în propria-ţi casă !

B85CSP a dit…

Un An Nou cu vise împlinite!
Îţi doresc spor, pentru că va trebui să începi de mâine să lucrezi la asta!:)

Svea a dit…

La mulți ani! Un 2014 bun și liniștit îți urez! Cu multe bucurii și împliniri pe măsura așteptărilor.

Starea descrisă de tine mi se potrivește și mie. Mai ales că iarna de anul ăsta este una atipică pentru Stockholm. Fără zăpadă, cu multă ceață și ploaie. Cu un cer cenușiu ce ne apasă și ne face să simțim cele câteva ore de lumină ca pe o înserare târzie.